hits

24 januar..bollebaking..Ida boller..uff..


Fikk så himla lyst på boller! Hver gang jeg tenker på å gå ned de siste 8 kg..så Blir jeg fysen..og stuper inni et hav av karbohydrater. Jeg velter meg i dem..nyter til jeg blir kvalm..klarer ikke å stoppe. De dagene skulle jeg vært lenka fast så jeg ikke kunne dytte i meg alt mulig usunt. Meeen...! Ingen som lenker meg fast..Så jeg skulle kanskje vært med på et Robinson opplegg..da måtte jeg jo klart å gå ned om jeg ville eller ikke. Eller et opphold på et senter..men det får jeg jo ikke. En ting var å få et slikt opphold når jeg veide 150 kg..men nå som jeg er på ca 83..nei da får man ikke slike opphold. Da skal man ha viljestyrken og selvkontrollen! Ohh du svake menneske! Ja? Sier jeg da... Velt deg i karbohydrater! Slanke deg kan du gjøre neste uke! Yeah right!

Så da prøvde jeg meg på denne Ida oppskrifta da..som skulle være så fantastisk...Jeg blei skuffa..All den jobben for at de skulle bli best mulig..samtidig som jeg leser bruksanvisningen på stekeovnen..Simens sier jeg steker feil..Så da tenkte jeg at jeg skulle gjøre alt riktig.. og ja..De mørkeste der er stekt etter Siemens sine anvisninger..blei mer enn nok stekt! Så det kan man jo ikke følge. Bollene blei veldig ferdig kan du si. De andre 5 min kortere..og med fyll..De blei bra..Så jeg går stole på meg selv..og så blir det ikke mer Ida boller..det blir Inger boller..for de smaker vitterligen bedre..og mindre jobb også! Noe jeg liker selvfølgelig. Hehe.

2 kommentarer

iselinsorvik

24.01.2018 kl.15:33

Oppskriften på Det søte liv´s boller er den absolutt beste synes jeg :)

ingerkristineslittavalt

24.01.2018 kl.16:34

Har jo egentlig en som er knallgod..men denne var det så mye skryt om. Nei nei nei..

Skriv en ny kommentar

ingerkristineslittavalt

ingerkristineslittavalt

40, Hvaler

Jeg er gift, barnløs(3 bonusbarn), har 2 katter og ufør. Bor i Nord Norge, men er i fra Hvaler/Østfold. Jeg holder på med litt av hvert. Baker, lager mat, strikker, dyrker diverse i mitt drivhus..og ymse annet som jeg får for meg at jeg må prøve :) Litt kreativ, impulsiv.. Tålmodighet blei jeg født uten. Ærlig og rettferdig..omsorgsfull og hypersensitiv. Vil at alle rundt meg skal ha det best mulig.

Kategorier

Arkiv