hits

13 dag jul..og jula ryddes bort..

Da var det dagen da jula skal ryddes bort.. litt rart..har liksom vært så kos med røde gardiner..stjerner og staker i vinduene. Noen nisser her og der.. Men det som var mest jobb var jo å høste juletreet..som forøvrig er det viktigeste i jula for meg. I tradisjonens tro..Så pyntes ikke juletreet før lille julaften..med unntak de åra vi er sørafor..da blir det enda kortere sesong for treet. Lisa Marie og jeg er de som har ansvaret for pyntinga ?? Å pynte treet før vi drar, er jo risikosport, da vi har 2 firbeinte som i perioder syntes st pynten og treet er veldig interessant. FarahDiba min gamle katt klarte jo å rive ned juletreet mitt 1 juledag for mange å siden..da var det mye håndlaget julepynt som knuste til min store fortvilelse. Jeg samler jo på julepynt ikke alle andre har. Juletreet er det viktigeste av pynt for meg ?? Men nå er den altså pakket bort før denne gang ?? 

I dag var det 13.6 minus ute..Så jeg fikk en ny stripe turkis i pleddet mitt ??

Bolen på genseren til Tom Rune er ferdig..Så nå må jeg få ferdig armene..Så jeg kan begynne på mønsteret..Men det er jo en stund til enda ????

Nå blir det biff og filmkveld på oss ???? 

Ha en fin kveld ?? 

 

 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

ingerkristineslittavalt

ingerkristineslittavalt

40, Hvaler

Jeg er gift, barnløs(3 bonusbarn), har 2 katter og ufør. Bor i Nord Norge, men er i fra Hvaler/Østfold. Jeg holder på med litt av hvert. Baker, lager mat, strikker, dyrker diverse i mitt drivhus..og ymse annet som jeg får for meg at jeg må prøve :) Litt kreativ, impulsiv.. Tålmodighet blei jeg født uten. Ærlig og rettferdig..omsorgsfull og hypersensitiv. Vil at alle rundt meg skal ha det best mulig.

Kategorier

Arkiv